Search the Community

Showing results for tags 'Technical Issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Navigating and Using MLP Forums
  • Site Problems & Questions
    • Subscriptions & Donations
  • Moderation and Rules
  • Roleplay World
    • Equestrian Empire
    • Everfree Empire

Categories

  • Approved Characters
    • Approved Cast Characters

Categories

  • Regular Banner Submissions
  • Contest Banner Submissions

Categories

  • Fanfiction Requests
  • Pony Fanfiction
  • Non Pony Fic Recordings

Categories

  • Canon Characters
  • Original Characters

Calendars

  • Pony World Cup
  • Forum Events
  • Episodes
  • Making Christmas Merrier
  • Golden Oaks Library Readings
  • BronyCon

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • My Little Pony
    • Welcome Plaza
    • FiM Show Discussion
    • Sugarcube Corner
    • Equestria Girls
    • My Little Pony: The Movie
    • Classic Generations
    • Pony Life
  • Events
    • Forum Events
    • Making Christmas Merrier
    • Golden Oaks Library
  • Roleplay World
    • Everfree Planning, OOC & Discussion
    • Everfree Roleplays
    • The Archives
  • Octavia's Hall
    • Commissions
    • Requestria
    • Octavia’s University of the Arts
    • Canterlot Gallery
  • Beyond Equestria
    • General Discussion
    • Media Discussion
    • Forum Games
    • Ask a Pony
    • Forum Lounge
  • Canterlot
    • Throne Room
    • Feedback
    • Site Questions
    • Support
  • Poniverse
    • Canterlot Avenue
    • Equestria.tv
    • Pony.fm
    • PoniArcade
    • Ponyville Live!
    • Gallery of Goodwill
  • Conventions

Product Groups

  • Commissions
    • Valtasar's Digital Art Commissions
    • Midnight's Commission Shop
    • Ariida-chi's Commissions
    • Ambergerr's Art Shop
    • Ezzy-Arts
    • Deerie's Commissions
    • Ody's Commissions
    • Moony Commission Shop
    • SonicPegasus Commissions
    • Berry-Bliss Commissions Store
    • Unicornia Workshop
    • Usager
    • PoisonClaw's Traditional Commissions
    • Lucha
    • Nihi The Brony's Commission shop
    • 11newell's commission shop
  • Hosting
  • Commissions Closed

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Discord Username


Discord Server


Skype


Twitter


Fimfiction


deviantART


YouTube


YouTube


YouTube


Steam ID


Location


Personal Motto


Interests


Role


How did you find us?


Best Pony


Best Princess


Best Mane Character


Best CMC


Best Secondary/Recurring Character


Best Episode


Best Song


Best Season


Hearth's Warming Helper


Fandoms Involved In

Found 371 results

  1. Hello, so I went to make a thread in Fim Show Discussion, and I'm immediately greeted with a page saying that Season 9 content should go into a Season 9 spoiler forum. There's even a check box I have to click before I can make a thread. Since my thread involves Season 9, I clicked the link to go to the spoiler forum, but I was just greeted with the message below. What? Where's the Season 9 spoiler forum? I'm confused. Sorry, there is a problem We could not locate the item you are trying to view. Error code: 2F176/1
  2. Hello, I just wanted to go back to my old name, Windy Breeze. But all I got is a message, saying 'That value is not allowed'. Please help me get back my old name, my other names have the same results!
  3. In the top right corner of the notifications is not loading in the list when I click on it. It just keeps loading and I get errors. I already tried refreshing the page, I closed the broswer, and still I got nothing. I can't even view the whole list of notfifcations. Is this happening to others or is this just an issue the forums is having?
  4. Ok, so I'm updating to Windows 10 from Windows 7 SP1. The upgrade went smoothly after I finally downloaded the windows media creation tool found here; http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 The upgrade took a while and then Windows was slow after the install. If youopen up the Windows Store app (Windows logo on a bag icon in the task bar), you'll see it's still doing a bunch of stuff in the background. Ok, no problem, until I noticed a lot of the apps that it was downloading were failing. I figured it maybe needed another reboot, so I rebooted and found problem number one. When you upgrade to windows 10, the default login will be your windows live login, not the computer login you were using on windows 7. After digging through LastPass on my phone, I found my live login and got back into my machine. You will be given the option for logging in with your live id or a local account. Cool, no problem. I checked on the apps that Windows Store was having problems installing...still failing. A quick lookup of the error code pointed to a windows activation error. So I went to the settings app, Update & Security, Activation and click on the Activate button. 'Windows can't activate. Try again later. F-en great. After digging, I found a way to activate via phone. Here's the steps; Hold the windows button and push 'R' to get the run box. enter 'slui.exe 4' without the quotes and you'll be given a window with a phone number and a bunch of numbers. Calling that number gets you to an automated system where you enter all of these numbers to activate. It didn't work for me, so I was transferred to a call center (probably in india) , where the person explained to me that I would need to reinstall Windows 7 and upgrade.....bulllllllshit! I advised the lady with the indian accent, who was obviously reading from a script, that I had used the windows upgrade tool that microsoft had provided for performing the upgrade. After some silence from her, and hearing her talking to someone in the background, she told me she would transfer me to someone who could help. When I got to this new department, the useful automated announcement told me that I had at least a 20 minute hold time. Right now I'm still listening to that crappy microsoft jazztastic hold music. This must be where musicians go to die. More after I've escaped from this technological hell. ~update!~ After finally getting to someone else, they told me that the activation servers were completely overloaded and to keep trying. Seems like Microsoft underestimated how much bandwidth they would need for this...figures. Hurry up and wait.
  5. (I keep trying to post an RP session on the Tabletop menu, but each time I submit, it tells me that "the content is below what is required", if memory serves. What does mean? Am I not doing something correctly? Is there a letter character frame as in the Advanced Roleplays section? And how do I use separate threads? I am fairly new performing RP with this site and I think I need some help. )
  6. Everytime I try to embed a link in text, it selects previous texts, as well as future texts.. I highlight the word i want to have the link attached to and attach it. Instead of just the highlighted word, it embeds the link in all my words. Is it a glitch that can be fixed, or am I just doing it wrong?
  7. For some reason embedded videos, at least for me, don't play audio.
  8. For the last while, I've had a recurring issue with the Spoiler boxes where when I post it there's just a wall of empty space before the actual content,
  9. So I'm having a weird issue. A couple of days ago, I posted a youtube video onto one of my statuses but since then, due to the autosave thing, it keeps coming up. i'm on mobile and when i try to delete it like on desktop (pressing backspace), nothing happens.
  10. I have an odd question how do you just make a status update on your desktop.
  11. So I wanna preface this with this: I'm thankful that everyone was caring and offered lots of help and showed a lot of concern for the site. We weren't hacked, DDoSed or anything like that really. We just experienced a symptom of old age it turns out! To get into a bit of technical stuff, we actually lost both of the main hard drives (SSDs) in the main web hosting server on the same day. To put this succinctly: This kills the server. After spending a day diagnosing the issue, the ops team and I were ready to submit the case to our hosting provider OVH and let them start replacing the parts. This is a great time for us to revisit our policies so that we're very sure that something like this wouldn't be a huge loss in the future. We already take daily backups of all of our services and put them offsite as well so that losing a host server like this isn't the end of the world. However due to this extended outage we're going to take our time and verify a few things to make sure that all of the processes we have in place are working as intended just in case something like this happens again in the near future (We just got new hardware, so fingers crossed it doesn't!). This has also given us a lot of insight in the lifetime of our servers and when we actually need to schedule this kind of maintenance with our hosting provider so that in the future we can plan for this and only end up with a few hours of downtime rather than two whole days. Really though. I want to thank everyone here, new and old for being here and giving the site life. This was a difficult time but a sign that we've been going long enough to wear out the hardware the site was running on and that to me is something to celebrate! Thanks again everyone and if you have any concerns or questions feel free to inbox me or post them here!
  12. https://mlpforums.com/discover/unread/ I don't see any difference on clicking there. I actually remember it had an effect, but I couldn't find any. Is this just me or something pretty tiny broken at MLPF? OS: Win 10, Desktop Browser: Newest public Firefox. <--- Edit: I can't see any effect on mobile either. Was this working before as I remember, am I simply too stupid to see the effects, or am I just imagining it did something before?
  13. What's the issue for that? Too large file size? Wrong file extension? No space on server? Connection timeout by user? It worked on 3rd attempt, but that error message is pretty mysterious. Edit: What does that error mean? Connection timeout/issues? That's what my guess is.
  14. So, after the New Year, it seems every time I want to use an emoji (in a new post or status), the list at the top which featured the recently used emojis, is empty! Of course, when you try putting an emoji like this and then look again, it is showing up fine. The list is building up. But if I post another status, or post, the list is empty again. I suspect something is wrong with the code and it might have to do with the new year (date related)? I am just guessing. Am I the only one who has this problem?
  15. Not even sure if worth investigating considering I only ran into it now. Take your mouse, select the text starting with "Not..." and end RIGHT at the spoiler bar, clicking at Quote Selection. The content is shown in the editor, but cannot be successfully submitted. Also not even if you add text below it. More specifically, I struggled with this at this topic, trying to only quote the spoiler with the 2nd image, the Link pony. I am not even sure it actually can be fixed, though, or being relevant enough at all. Edit: If you end your cursor in the first real line after the spoiler bar, it works - Regardless of whether the spoiler was opened (first line in spoiler box) or not. (first line after the spoiler box) Edit2: The same happens with the quote bar. The closest "easy fix" I could think of would be disabling the quote selection feature in these areas, but even that would likely require a lot of knowledge and programming of the code, lol. Edit 3: To specify, no error message gets shown, it simply doesn't happen anything.
  16. OK, so I'm currently in a roleplay with @Emerald Heart and several others, but my post is apparently below the threshold despite being at 108 characters. Is this a technical issue?
  17. Follow You have not chosen how the notification should be sent. Notification Settings I meanwhile want to follow ppl for status updates but not posts anymore - that would be just getting too much. I am assuming i will get what I intend to here, and that the message simply doesn't take into account that status updates addon (assuming it is one)? AFAIK this only just happened once I disabled these notifications. Maybe I should just try out and then report back here.
  18. So I've noticed that certain groups of staff arent being featured in the daily birthday list, like events and RP staff. Had it happen to me. Noticed it happen to others. The forums are a good place to celebrate and it kinda sucks when nopony knows and you're glossed over.
  19. a certain somebody, my only work around is to find an older thread within the PM and start a new message from that point
  20. I tried sending my trivia solutions to Discord, but get the following message: @Jeric and @PathfinderCS, can you please fix this? Thank you.
  21. Started supporting the site again as I have the spare scratch now. The member title I selected was cringe when I initially went with it and it seems to feel more cringe as the days go by. That was a long while ago. I can't remember how I changed it in the first place and I can't seem to figure it out now. I feel a deep shame that I get worse and worse at navigating websites as I age. The 30 year old boomer meme is real.
  22. Just a announcement that the email server that supports notifications is currently down and we will let you all know when it is back up and running.
  23. i have been trying to remove [@ mentions] from my mlpf account. but it can't delete the mentions at all
  24. I can't see the "What's on your mind?" banner above the updates unless if I refresh enough, and when I click it and get redirected to my profile, I can't write down anything. i can see other people's updates and reply to them no problem, but it doesn't seem to be working on just my profile