Jump to content

Edit Button is Sticky


J. Brony
Go to solution Solved by Lightwing,

Recommended Posts

The quick edit button is still dodgy.  I tried to edit a post earlier but couldn't do so using the button at the bottom of the screen (between "report" and "multiquote").  A had to use the full editor.  But I was able to edit posts elsewhere using it with no problems.  

Edited by J. Brony
Link to comment
Share on other sites

(edited)

I am using Google Chrome.

 

EDIT:  I also experienced a little slowdown while posting earlier so maybe the edit was just lagging for some reason.  I'm not sure.  But everything seems to be functioning normally right now.

Edited by J. Brony
Link to comment
Share on other sites

I am using Google Chrome.

Okay, I am using Chrome too at this exact moment, and I can see and use the Edit Button just fine.

 

Have you tried cleaning the caché? 

Link to comment
Share on other sites

Yes.  But it seems to be working fine.  I've made several edits since I posted this and haven't encountered the problem again.  

 

Unless it starts happening again, I'm satisfied chalking it up to lag.  

Link to comment
Share on other sites

No, I haven't encountered the problem again since yesterday morning.  

It may had probably be a casual glitch, maybe for slow internet or some random factor. For now, I will lock this as it seems to have solved itself, but if this happens again, please make another topic. Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...