Lonk Chase

Technical Issues lonkfania's Content page shows no topics

Recommended Posts

It worked yesterday. Why wouldn't it work now?

The homepage shows a "Topics I've participated in" tab. Clicking "Show More" should show you all of the topics you participated in.

It doesn't show anything now.

 

HELP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting... I can see some of your content via the link on your profile, but nothing but this thread on the expanded view.

 

I can view mine just fine, so it's not a problem with everyone's content (that's happened before)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting... I can see some of your content via the link on your profile, but nothing but this thread on the expanded view.

 

I can view mine just fine, so it's not a problem with everyone's content (that's happened before)

I think it may be because I changed my notification settings.

Not sure though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So this morning, I cannot see any of the topics I've created nor replied in "My Content". I don't know what is going on. I have tried refreshing the page multiple times, but it still will not appear. 

  • Brohoof 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I to am getting this. I can see a list of posts made by going to My Profile --> Posts (though that only goes back to the 3rd of Jan and seemingly no way to alter the range). However when I click Find Content on that page it returns no posts at all.

 

Could this be related to the fact that the search function doesn't seem to work at all on the forum? It's like any query isn't actually getting through to the DB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting the same thing too, and it's already getting on my nerves.  :okiedokielokie:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, I keep having this problem too.

I can't find certain threads I've been looking for and it just irks the mess out of me!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Badges

I'm glad someone posted this. The other thing is that whenever I search for anything, nothing shows up. For example, I searched for "pinkie pie", and nothing showed up. I have a couple screenshots I wanted to post, but for some reason I can't post them.

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

This seems to happen here sometimes, I think it was a bug or something, the staff probably knows that problem already and trying to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same thing is happening with me, which makes it harder to get to my topics and posts on threads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's a problem that crops up from time to time, though it seemingly resolves itself, not sure about the time frame.

 

@Trixie Heartstrings, you are the only one here that I cannot view the content of, so I think you are the only one here still having that issue, though of course it's still annoying.

 

I'm interested in what causes it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a reoccurring problem, and the forum's tech staff are looking into a permanent fix. I'll leave it for them to comment further about the actual issue and what solutions they're investigating, so it doesn't become a game of telephone and I end up giving you bad information.

 

However, Feld0 believes he's fixed the current instance... for now. If everyone could check to see if it's resolved for them, this time around?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This may be fixed as of right now. Could you try again, and let us know if it's been resolved?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still not getting anything for searches or in My Content.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! My situation is very simple:

 

Whenever I try to search stuff, no matter what I search, nothing ever comes up.

 

Not even pony related stuff like 'Discord'!

 

So here is my question: Anyone know what is going on and how to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Badges

Topics I've participated in: and Recently discussed forum topics display "no content" when I click on "View More". This is how I keep up on the threads I have participated in. This feature stopped working a few days ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! My situation is very simple:

 

Whenever I try to search stuff, no matter what I search, nothing ever comes up.

 

Not even pony related stuff like 'Discord'!

 

So here is my question: Anyone know what is going on and how to fix it?

 

It does appear that search is down. When this happens a few other Forum features will be impacted (My Content is an example). I'm alerting Tech and will track this in our current issues list. :)

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Lonk Chase,@@DJShy3, @@Sapphire Lightning, @@C. Thunder Dash, due for the common nature of all of the threads surrounding this issue, I went ahead and merged them all to keep this more organized, and also to keep you all informated about its current status.

 

With that said, Blue Diamond already mentioned that this bugs englobes both Search Content and My Content, and this bug being in our priority list to be fixed. Please bear with us while this gets solved, thank you.  :ooh:  

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was working for a bit, but now it stopped working again, it might be because of the snow, but I doubt it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

@Lonk Chase,@DJShy3, @Sapphire Lightning, @C. Thunder Dash, due for the common nature of all of the threads surrounding this issue, I went ahead and merged them all to keep this more organized, and also to keep you all informated about its current status.   With that said, Blue Diamond already mentioned that this bugs englobes both Search Content and My Content, and this bug being in our priority list to be fixed. Please bear with us while this gets solved, thank you. 

Thanks for the aid! I hope this gets fixed sooner

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am having the same trouble, nothing shows up in the forum search or when i click to see more active topics

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@Lonk Chase,@, @@C. Thunder Dash, @@DJW, @, @@Mario3D13, @@DJShy3, @@Sapphire Lightning, @@CandyStrike, @@Rainbow Dashe,  @@simba86, I tagged all of you just to notify that this bug has been fixed and now the Search Function and all of its variants work as intended.

IDk32rt.png

I am showing Lonk Chase's "My Content" just to show that now it should display things correctly. With this said, sorry for any caused problems, and thank you all for bearing with us while this was solved. Have all a nice day :twi:

  • Brohoof 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.