Jump to content
Banner by ~ Zero
  • 0

resolved Emoticons not loading


Steve Piranha
 Share

Go to solution Solved by Steve Piranha,

Question

I’d like to report emoticons are not loading once I open the tag. Same problem appears when I attempt to load them by typing

  • Brohoof 4
Link to comment
Share on other sites


12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Moved to Site Questions and tagged as [Technical Issues].

Yeah, not only most of the emoticons not load, but also some images refuse to load in general. e-twithonk.png.64d8c3279246fdf3b1376912ae577813.png

  • Brohoof 2
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites


  • 0

OH NOES! Now they're all gone D: ABANDON HOPE! D: D: D:

ALL THE PONIES ARE GONE! ALL BUT ONE!

2022-09-23_03-13-50.png.fbc1fc910f869083d1fbfd9164d64d94.png

who the hay is that villain? e-twithonkwoke.png.31ba956c6b878dac5bfcbd776dff0c2b.png

 

My profile page is an exhibition of missing images! e-kirinwoah.png.7a6c6d7c0293d7e6c5b0c00957c48fff.png at least twithonk collection seems to be still there except twithonk went missing! e-flutterwoo.png.3978ba24a4a0f29e4deff34b7988961f.png

My signature! It's made out of paper! e-celestiaderp.png.fc5cf758ac485afd960173f9ef78d7b7.png (when these show up after a while)

We're all going to disappear! e-twiwat.png.cf11720ec43a69c4e73d23db1ba7b766.png

  • Shocked 1
Link to comment
Share on other sites


  • 0
4 hours ago, DubWolf said:

I cleared my browser history on my phone (and presumably cache) and that made it work :wacko: .

I just don't want that to be true.

I don't want to erase my cache because it takes effort, on all my devices. I'll do it for science though..... Hold on.

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites


  • 0
1 minute ago, Splashee said:

I just don't want that to be true.

I don't want to erase my cache because it takes effort, on all my devices. I'll do it for science though..... Hold on.

This worked on my phone. Still need to try on my computer.

Link to comment
Share on other sites


  • 0

Here is the result on Desktop:

 

Before clearing browser cache:
before.png.53e1785e619e85f16cb00290504eb9b9.png

 

And after:
after.png.e59efc4d8aa2853aec0f930ff9ba438d.png

 

 

Now I can select them. But do they work? I only see the :Emojiname: myself:

:ButtercupLaugh:

 

 

Also, clearing the browser cache did not fix the loading of my off site pictures in my profile (the picture is there when clicking on it, it just doesn't want to show on the forum):
after1.png.72c1e1a41d6e4ac3effe21dbc2ab9cfd.png

Link to comment
Share on other sites


  • 0

Clearing cache did bring back emojis for me, at least for now. It did not fix the rest of images though. My profile, signature and the like are still full of "broken" images.

2022-09-24_23-09-21.png.ea3b59c04c3f4f5508291af31d7906c4.png

 

I recall there was a similar issue in the past.

Link to comment
Share on other sites


  • 0

When switching to Google Chrome (without being logged in, being at the forum for the first time), this is the result:

meh3.png.976f838907b7b974fa8d0d56303f61da.png

 

But my About Me profile is loading less images now:
meh2.png.e610f7e5d4d947f489b3927b71deb7d7.png

 

And the server seems to be never done loading:
meh1.png.bf94d37b28f6ed5bf3c17d5b043fcdf5.png

Link to comment
Share on other sites


  • 0
11 minutes ago, Rikifive said:

@Splashee It seems so. Everything appears to be working indeed. :BrightMacContent:

Nevertheless, just to be sure, @Steve Piranha, could you verify, that everything is back to normal on your end as well?

Ah, yes, it does. Now I can post add cute horses in my posts once more  :fluttershy:

  • Brohoof 1
Link to comment
Share on other sites


Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...