galaxysquid

Technical Issues Forum Page Inside a Reply Box

Recommended Posts

Hello! Recently I experienced a problem with the forums. This has occurred about 3 times today. 

 

yYRjUMq.png

 

I was just wondering what was going on. :) 

 

Also, there were a few times today that the forums were stretching out and bigger than normal. I unfortunately I don't have a screenshot of that. I will put one here when or if it even happens again. Thanks! :D 

  • Brohoof 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just talked to Lavo about the issue with the forum appearing in the reply box - currently, he does not know what could be causing this. However, we will leave your thread open - he will follow up with you here if and when he figures out a solution.

Edited by SCS
  • Brohoof 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just talked to Lavo about the issue with the forum appearing in the reply box - currently, he does not know what could be causing this. However, we will leave your thread open - he will follow up with you here if and when he figures out a solution.

Alright, thank you very much! :) 

  • Brohoof 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the error seem to happen under certain circumstances? It's happened a few times to me but only after I've pressed the back button it seems.

  • Brohoof 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah i've had this issue before, however it was never a permanent thing, it usually seemed to be some kind of loading error because it would occur upon me loading the page, or else after i refreshed something.

 

Also seems to happen more often when i accidently backspace when typing and come back to the page.

 

I dunno if any of that helps fixing it, but yeah. Hope Lavo finds a solution!

 

Really it doesn't bother me to much though as i have to just refresh for me, but still. I have had the problem occur regardless.

  • Brohoof 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the error seem to happen under certain circumstances? It's happened a few times to me but only after I've pressed the back button it seems.

I haven't really noticed. I think I may have refreshed the page? I don't remember, it was early this morning. 

  • Brohoof 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is just a page loading error. Reloading the page should fix it. This happens to me sometimes, I just ignore it and reload the page and it resolves it's self.

  • Brohoof 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello! Recently I experienced a problem with the forums. This has occurred about 3 times today. 

 

yYRjUMq.png

 

I was just wondering what was going on. :) 

 

Also, there were a few times today that the forums were stretching out and bigger than normal. I unfortunately I don't have a screenshot of that. I will put one here when or if it even happens again. Thanks! :D 

I have seen this before! I usually refresh the page, and it corrects itself

  • Brohoof 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is a minor problem, and it doesn't bug me much. I just wanted to let moderators know about it! ^^

  • Brohoof 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd probably assume it is something to do with the draft saving system. Maybe the forum is saving the entire page as the draft.

 

I've also noticed the page is completely functional. You can browse the forums and brohoof posts.

  • Brohoof 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright, I got a screencap of the page stretching out.

 

dBLybrg.png

 

Lol...


Alright, I got a screencap of the page stretching out.

 

dBLybrg.png

 

Lol...

 

This is on a different computer, and it's still doing it. So it must be a common bug I suppose?

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just putting this out there for your knowledge. Speaking to an Admin, it seems this COULD be one of a few minor bugs going around atm.
Im unsure if this is connected to that, but its at the very least...possible. Just a heads up.

  • Brohoof 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

, I have a question concerning the issue with the forum page appearing in the reply field. Does this happen to you at arbitrary times, or does it only occur when you were on a different page and pressed the back arrow button that returned you to the reply page?

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

, I have a question concerning the issue with the forum page appearing in the reply field. Does this happen to you at arbitrary times, or does it only occur when you were on a different page and pressed the back arrow button that returned you to the reply page?

 

It happens when I reload the page sometimes, I think when there is something written in the box already.

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happens when I reload the page sometimes, I think when there is something written in the box already.

 

Okay, thank you. I am unable to provide any answers as to why this occurs, I just wanted to gather further information in order to better enable the developers to solve this issue.

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im gonna lock this up for a few reason, including the fact that majorty of the bugs before hand were fixed and since this was almost over a month ago now.

Have a great day :3

  • Brohoof 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.